Εύκολες συνταγές

Ταψί Άγκυρας με κρέας σαν λουκούμι

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή Ankara Pan με κρέας που αποτελείται από λουκούμι;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Βάζετε το λάδι σε βαθιά γρανιτένια ή μαντεμένια κατσαρόλα και όταν ζεσταθεί καλά προσθέτετε τα κρέατα και σφραγίζετε τα κρέατα σε δυνατή φωτιά.
  2. Όταν πάρει το χρώμα του κρέατος, γυρίστε το μάτι της κουζίνας στη χαμηλότερη ρύθμιση και κλείστε το καπάκι και μαγειρέψτε μέχρι να ποτιστεί το νερό και να εξατμιστεί το νερό.
  3. Προσθέστε 2 ποτήρια ζεστό νερό στο κρέας και μαγειρέψτε το σε χαμηλή φωτιά, ελέγχοντας κατά διαστήματα, μέχρι να μαλακώσει εντελώς, στραγγίστε το νερό και αφήστε το κρέας στην άκρη.
  4. Βάλτε το φυτικό λάδι και το βούτυρο στη χύτρα ρυζιού, προσθέστε ψιλοκομμένα κρεμμύδια και πιπεριές και τσιγαρίστε τα.
  5. Όταν μαλακώσουν τα λαχανικά, προσθέτουμε τον κριθαρένιο φιδέ και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα μέχρι να πάρει ελαφρά χρώμα.
  6. Προσθέστε συνολικά 4 ποτήρια ζεστό νερό, αλάτι και μυρωδικά στο μαγειρεμένο κρέας μαζί με το νερό που έχετε φιλτράρει και όταν αρχίσει να βγάζει φουσκάλες σε δυνατή φωτιά, μαγειρέψτε το στη χαμηλότερη φωτιά (με κλειστό καπάκι) μέχρι το νερό. 🥖απορροφάται.
  7. Σκεπάζετε το μαγειρεμένο ρύζι με μια καθαρή πετσέτα και σιγοβράζετε για 15 λεπτά, το φέρνετε μαζί με τα κρέατα και σερβίρετε με την προσθήκη ψιλοκομμένου μαϊντανού αν θέλετε. 🥟 Καλή επιτυχία σε όσους προσπαθούν.

Συνταγή τηγανιού Άγκυρας με κρέας στη συνοχή του λουκούμι με φωτογραφία

Ταψί Άγκυρας με κρέας σαν λουκούμι
Ταψί Άγκυρας με κρέας σαν λουκούμι
Ταψί Άγκυρας με κρέας σαν λουκούμι

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button